Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023

Αντιδήμαρχος. Άλλοι ετοιμάζονται για Χριστούγεννα κι άλλοι για εκλογές.

|| || ||

Ρε τι πάθαμε. Δεν περνάει μέρα που να ανοίξω το μέιλ και να μην έχω μήνυμα, από κάτι ξαπλωμένες γιαγιάδες σε νοσοκομείο, που μου λένε ότι έχουν καμιά τρακοσαριά χιλιάρικα εύκαιρα και θέλουν να τα δώσουν σε μένα. Κάθε μέρα και διαφορετική. Τι πράγμα είναι αυτό; Και να το δείτε που στο τέλος θα γίνει όπως τον βοσκό με τον λύκο. Θα είναι καμιά όντως φορτωμένη, θα με αγαπήσει ξαφνικά, θα θέλει να μου δώσει τα φράγκα της και θα τα χάσω.

ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ

Εκτός ρε φίλε κι αν θέλουν να με εκδικηθούν αυτοί που δεν πρόλαβαν να δηλώσουν συμμετοχή στις εκλογές και προσπαθούν να μου κάνουν χουνερια. Γιατί, μαθαίνω πως τώρα τελευταία, ο κύριος με τα γκρίζα μαλλιά, τα έχει βάλει με τον Αντιδήμαρχο. Όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, διαδίδει ότι εγώ φταίω που δεν προλαβαν να δηλώσουν συμμετοχή. Τώρα τι να πω; Τίποτα δεν θα πω. Κι ούτε πρόκειται να ρίξω εγώ νερό στον μύλο της ανυπαρξίας και να σας έχω στην επιφάνεια. Όχι. Δώστε εσείς λεφτά στον Λοβέρδο, να ετοιμάσει την υποψηφιότητα του για τις ευρωεκλογές και θα τα ξαναπούμε το 2028.

ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Ο Αντιδήμαρχος, δεν κάθεται να δει μια εικόνα για να καταλάβει τι παίζει. Από πίσω κοιτάει, για να βγάλει συμπεράσματα. Πού ήταν στο περιβόητο τραπέζι, ο Κιρκιλιανίδης; Πού ήταν, αυτοί που είναι έτοιμοι για μετάθεση, μετά το φιάσκο; Εσείς προσπαθείτε να πείσετε τον εαυτό σας, ότι όλα είναι καλά κι ότι φταίει ο Γκυρίνης, για όλα τα δεινά που σας βρήκαν. Εσείς καταφέρατε και τον βγάλατε δήμαρχο με 80% και στα καφενεία λέτε, ότι σας φταίνε οι άλλοι. Κι αυτό το πράγμα που κάνετε, ξέρετε πώς λέγεται; Απόκρυψη της αλήθειας. Νομίζετε πως δεν λέτε ψέματα. Απλά κρύβετε την πραγματικότητα.

Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Τέλος πάντων. Επειδή οι περισσότεροι θέλουν έτοιμη τροφή, θα σας την δώσω. Γίνεται το δικαστήριο. Που παρεμπιπτόντως, μαθαίνω στοίχισε μέχρι τώρα πενταψήφιο νούμερο. Καλά πάει η υποψηφιότητα του Λοβέρδου, μέχρι στιγμής. Ξέρουν από τώρα, ότι θα είναι απορριπτικό. Και υποτίθεται ότι θα πάνε μετά, στο συμβούλιο της επικρατείας. Ξέρετε πότε θα γίνει; Μετά από δύο χρόνια, στην καλύτερη. Και σεις τι πιστεύετε; Ότι ο Γκυρίνης θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια και θα σας κοιτάζει; Αυτός δεν θα κάνει ένσταση, εφέσεις κι ότι άλλο χρειαστεί; Πόσο χρόνο θα πάρει; Θα σας πω εγώ. Μπορεί να πάει και μετά το 28, που είναι οι επόμενες εκλογές.

ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ

Βλέπω σε πέντε χρόνια να γίνονται εκλογές και να λέτε, ότι δεν ισχύει η πενταετία του Γκυρίνη και ότι τώρα θα γίνουν εκλογές για το 2023. Αν και δε νομίζω πως θα την ξαναπατήσει η υποψήφια ξανά μαζί σας, μετά τις εκπλήξεις που της επιφυλάξατε, στην πορεία. Εδώ εσείς κατηγορείτε εμένα, φαντάζομαι τι μπορεί να λέτε γι΄ αυτήν. Και να πω κι ένα τελευταίο και να τον κλείσω τον Αντιδήμαρχο. Αυτό που κάποιοι νομίζουν, ότι επειδή ασχολούνταν με κάτι πριν καμιά εικοσαετία, μπορούν και έχουν ακόμη τα μέσα για να κάνουν κουμάντο, πραγματικά με ξεπερνά. Ρε, καλά πάτε στα καφενεία και πίνετε καφέδες και τσίπουρα. Αφήστε τα νέα τα παιδιά να ασχοληθούν. Κι αφήστε από τους παλιούς, αυτούς που έχουν όρεξη για δουλειά να κάνουν αυτό που πρέπει και να έχουν και την ηρεμία, να δείξουν τον σωστό δρόμο στους καινούργιους. Δεν θα ασχολούμαστε μια ζωή με σας. Και στο φινάλε, κι αν δεν φάγατε κόσμο με τις λάθος επιλογές σας. Δεν σας έφτασε; Και μετά λέτε ότι φταίει ο Γκυρίνης.

Ο Αντιδήμαρχος

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789