Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023

Την ομάδα που θα νικήσει την Αλεξάνδρεια θέλει να δει ο ''αγνός φίλαθλος'' της Ημαθίας.

|| || ||

Για να μην ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε. 7η αγωνιστική αύριο, για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας. Σε ένα πρωτάθλημα, που μέχρι στιγμής είναι εντελώς ανούσιο. 

Αν ήσουνα φίλαθλος και έπρεπε να πας για να παρακολουθήσεις ένα ματς. Σε ποιο θα πήγαινες;

Βάζεις κάτω τα πράγματα και βλέπεις τι λένε οι αριθμοί. 

Η Αλεξάνδρεια, σε πέντε παιχνίδια έχει βάλει μέχρι στιγμής 26 γκολ. Που σημαίνει ότι σε κάθε παιχνίδι, βάζει πέντε γκολ και κάτι. 

Δεν θα πήγαινες σε ματς, που ο ένας από τους δύο αντιπάλους θα ήταν η Αλεξάνδρεια; Για ποιον άλλο λόγο πας στο γήπεδο, εκτός από το να δεις θέαμα και γκολ;

Εδώ όμως, μετά από έξι αγωνιστικές ακούμε μόνο παράδοξα να λέγονται. Για ποιο λόγο λέει, η ομάδα της Αλεξάνδρειας βάζει στους αντιπάλους της, τόσα πολλά γκολ. 

Και όχι μόνο αυτό. Οι Πυθίες του 2023, προβλέπουν ότι κάποια στιγμή, αυτή την αλαζονεία θα την πληρώσει. 

Εγώ λέω να βάλετε το μυαλό σας να λειτουργήσει και να δείτε την πραγματικότητα. 

Και αυτοί που έχουν γνώση του αθλήματος, αλλά και όσοι προσπαθούν να το παίξουν ειδήμονες και πηγαίνουν στα γήπεδα από σπόντα. 

Ελάτε καταρχήν στη θέση ενός προπονητή, που είναι αναγκασμένος να μπει στα αποδυτήρια και να πει στους παίκτες του, μην βάζετε άλλα γκολ.

Και άντε, πες ότι αυτό το ξεπερνάμε. Πείτε μου όμως, στην περίπτωση που για να ελαφρύνει κάπως το κλίμα, βάζει μέσα όταν το παιχνίδι έχει καθαρίσει, πιτσιρικάδες για να παίξουν.

Και για να πάρουν χρόνο αλλά και έμμεσα, να μείνει το σκορ σε λογικά πλαίσια.

Τι θα πρέπει να κάνει τότε ο προπονητής; Να πει τον πιτσιρικά, μόλις θα βρεθεί απέναντι από τον τερματοφύλακα, να πετάξει την μπάλα αράουτ;

Την απάντηση στην ερώτηση, να την δώσουν αυτοί που ξέρουν από πραγματικό ποδόσφαιρο. 

Αυτοί που πηγαίνουν στο γήπεδο, με ήλιο, με βροχή, με χιόνια. Πού παρατάνε τις δουλειές τους ή την οικογένειά τους, γιατί γουστάρουν να δουν μπάλα.

Από τους υπόλοιπους, δεν χρειάζεται καμία απάντηση. 

Από τις ομάδες που συμμετέχουν, έχουν καταλάβει οι πάντες για ποιο σκοπό αγωνίζεται η κάθε μία.

Καλό είναι να το καταλάβουν αυτό και οι άνθρωποι των ομάδων και να έχουν απαιτήσεις, μέχρι εκεί που φτάνουν οι δυνατότητές τους.

Στο γήπεδο, ο κόσμος πηγαίνει για να περάσει ευχάριστα την ώρα του. Αν είναι να πηγαίνουμε κάθε φορά και να μας τρώει το άγχος, πώς θα γίνει να χάσει ο καλύτερος, τότε είναι προτιμότερο να ασχοληθούμε με κάτι άλλο. Γιατί για μπάλα, Δεν είμαστε...

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789