Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023

Αντιδήμαρχος. Δημοσκόπηση στον δήμο Αλεξάνδρειας, για το ποιον θα ψήφιζαν αν ξαναγινόταν εκλογές.

|| || ||

Άμα περνάει η εβδομάδα και το σημαντικότερο θέμα είναι η επίσκεψη του Κασσελάκη στην Αλεξάνδρεια, τότε τι να πεις. Έτσι νομίζουν κάποιοι, γιατί η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Γιατί η επίσκεψη Κασσελάκη ήταν τόσο σημαντική, που δεν έπαιξε καν, στα δελτία ειδήσεων. Όποιος έκατσε να δει τηλεόραση, καταλαβαίνει τι λέω. 13ο θέμα ήταν στις ειδήσεις η επίσκεψη Κασσελάκη στον Γιδά. Και η αλήθεια είναι, πως και σε μας η επίσκεψη πέρασε στο ντούκου, αφού είχαμε δύο κατηγορίες ανθρώπων. 

ΚΆΠΟΙΟΙ ΈΦΥΓΑΝ ΤΡΈΧΟΝΤΑΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΕΖΌΔΡΟΜΟ

Αυτούς που πήγαν από περιέργεια για να δουν από κοντά το νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και αυτούς που έφυγαν τρέχοντας από τον πεζόδρομο, να μη τους δουν και τους χαρακτηρίσουν. Και για να σας πω την αλήθεια, αυτό που δεν κατάλαβα είναι την προσπάθεια που κάνουν κάποιοι, για να περάσουν προς τα έξω πράγματα, τα οποία θέλουν αυτοί. Αφού ρε μ@λ@κ€ς, ο Κασσελάκης ήρθε στην Αλεξάνδρεια. Γιατί σώνει και καλά, πρέπει να μας πείσετε ότι τον έφερε η Τζάκρη, η οποία εκλέγεται στην Πέλλα. Κάπως πήγε να το σώσει ο Τόλκας, αναφέροντας ότι πριν από τον Γιδά, είχε περάσει μαζί με τον Τσίπρα, από την Βέροια και την Νάουσα.

 ΚΑΜΊΑ ΑΝΑΦΟΡΆ ΣΤΟΥΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΎΣ

Αλλά για όσους βλέπουν παραπέρα όπως ο Αντιδήμαρχος, οι εντυπώσεις μένουν οι ίδιες. Καμιά αναφορά στον πρώην βουλευτή του κόμματος τον Αντωνίου, όπως και καμία αναφορά στην Γιωτάκη, που ήταν προσφατα υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με πολύ καλή παρουσία. Και μετά, κάποιοι θέλουν να μας πείσουν ότι αυτό το κόμμα, έχει μέλλον. 

Ο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ ΤΡΊΒΕΙ ΤΑ ΧΈΡΙΑ ΤΟΥ

Τέλος πάντων. Αυτοί, μάλλον θα ξέρουν καλύτερα πώς μπορούν να λύσουν τα προβλήματά τους. Αυτό που εγώ ξέρω σίγουρα, είναι ότι ο Μητσοτάκης πρέπει να τρίβει τα χέρια του, με αυτά που βλέπει. Άμα ακούς τον άλλον, να λέει πως εγώ όταν θα μπω στη βουλή, δεν θα παίρνω τον μισθό, καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Είναι σαν να λέει ο άλλος, πάω στο εργοστάσιο να δουλέψω, αλλά δεν θέλω να πληρώνομαι. Και τότε, για ποιο λόγο πας να δουλέψεις. 

ΚΆΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΏΣΕΙ ΤΗΝ ΝΈΑ ΔΙΟΊΚΗΣΗ

Να δούμε λίγο και τα δικά μας. Μου φαίνεται, πως εδώ στο Γιδά οι ρυθμοί είναι όπως στα έργα τα western, που έδειχνε κάτι μεξικάνους να κοιμούνται μέσα στο καταμεσήμερο. Μιλάμε, πως δεν κουνιέται φύλλο. Βλέπεις σε όλους τους δήμους από γύρω, αλλά και στους άλλους νομούς να έχουν ήδη ανακοινωθεί τα ονόματα όσων έχουν εκλεγεί και θα είναι στις επόμενες διοικήσεις. Εδώ σε μας, δεν ακούγεται τίποτα. Φαίνεται πως είναι πολύ δύσκολο για κάποιον, να στείλει ένα δελτίο τύπου, στο οποίο θα αναφέρει τους 29 που έχουν εκλεγεί και θα είναι η επόμενη διοίκηση.

ΑΣ ΒΆΛΕΙ Ο ΓΚΥΡΊΝΗΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΎΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ

Μου φαίνεται πως την επόμενη πενταετία, θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα στα μέρη μας. Είναι πολύ δύσκολο να μην υπάρχει αντιπολίτευση. Θα πρέπει να βάλει μπροστά σχέδιο ο δήμαρχος, για να υπάρχει ενδιαφέρον. 25 άτομα έχει έτσι κι αλλιώς μαζί του. Ας βάλει τους μισούς από αυτούς να κάνουν αντιπολίτευση, μπας και υπάρχει κανένα θέμα. Και αν θέλουμε να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, μου φαίνεται πως μετά τις εκλογές κάποιοι όχι απλώς έχουν επαναπαυθεί, αλλά τους έχει πάρει ο ύπνος. Και δεν το λέω εγώ αυτό, αλλά η εικόνα που περνάει έξω στον κόσμο. 

ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΆ

Και επειδή Αντιδήμαρχος χωρίς είδηση δεν υπάρχει, θα σας πω κάτι και βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Επειδή πριν τις εκλογές, πολλές φορές μας έπρηξαν τα α****** για δημοσκοπήσεις που γινόταν και για ευρήματα που υπήρχαν στο δήμο Αλεξάνδρειας. Οι εκλογές πέρασαν, με τα γνωστά αποτελέσματα. Μπορεί να μου πει κάποιος, για ποιο λόγο θα υπήρχε ενδιαφέρον, ένα μήνα μετά τις εκλογές, να θέλει κάποιος να μάθει ποιον θα ψήφιζε ο κόσμος, αν ξαναγινόταν εκλογές;

Η ΣΦΑΊΡΑ ΠΟΥ ΈΦΥΓΕ ΑΠΌ ΤΟ ΌΠΛΟ ΧΤΎΠΗΣΕ ΑΥΤΌΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΈΡΙΞΕ

Τον Γκυρίνη, με ποσοστό 80% τον κόβω κομμάτι δύσκολο να πήγε να δώσει λεφτά, για να δει ποιον θα ψήφιζαν, σε υποτιθέμενες εκλογές. Επομένως, κάποιοι άλλοι ενδιαφέρονται για να μάθουν. Κάτι που προφανώς ξέρουν μόνο αυτοί. Και εδώ έρχεται ο Αντιδήμαρχος, για να αμολύσει την μεγάλη ρουκέτα. Την οποία κάποιοι έριξαν, αλλά μάλλον έκαναν λάθος υπολογισμό και φαίνεται πως αυτή γύρισε πίσω και χτύπησε τους ίδιους. Το αποτέλεσμα της υποτιθέμενης δημοσκόπησης, λέει πώς αν γινόταν τώρα εκλογές, ο κόσμος θα ψήφιζε πάλι Γκυρίνη.

ΌΛΟΙ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΥΡΊΝΗ

Μα@λ@κ€ς, πραγματικά πιστεύω πως τον Γκυρίνη θα τον φορτωθούμε για πολλά χρόνια. Ειδικά αυτήν την πενταετία, που δεν θα υπάρχει η πίεση του παρελθόντος, μπορεί να κάνει σωστή διαχείριση και να πάει τον δήμο μπροστά. Θυμηθείτε όμως, ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλοι συνεργάτες, που θα δείξουν τον απαραίτητο ζήλο. Ξαναείπαμε, πως το άθλημα είναι ομαδικό και θα πρέπει όλοι οι παίκτες να συνεισφέρουν από την πλευρά τους.

 Ο Αντιδήμαρχος

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789