Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023

Η απόφαση πάρθηκε. Σε ενάμιση μήνα θα έχουμε πάλι εκλογές στην Αλεξάνδρεια.

|| || ||

Τα μεταφέρω όπως τα είπαν. Δεν αλλάζω ούτε τελεία. Σηκώθηκαν μια ομάδα των ''μαζί Αλλάζουμε'' και πήγαν στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο. Όχι για καφέ. Ούτε για ψώνια. Όπως μας είχαν υποσχεθεί, μόλις θα περάσουν οι εκλογές, ξεκινάνε την διαδικασία, για να ξαναγίνουν εκλογές στην Αλεξάνδρεια.

Θα μου πεις, γιατί πήγαν στην Αθήνα; Γιατί πρέπει να έχουν στον αγώνα που ξεκινάνε, ένα πρωτοκλασάτο όνομα. Έναν που να είναι επίπεδο, champions League.

Και όπως μας λένε οι ίδιοι, πήγαν και βρήκαν τον Ανδρέα Λοβέρδο. Τον γνωστό του ΠΑΣΟΚ που είναι έτοιμος για το σάλτο στη ΝΔ

Και του είπαν, τι ακριβώς έχει γίνει στην Αλεξάνδρεια.

Κι επειδή ο Λοβέρδος δεν είναι κανένας τυχαίος, πέταξε τα χαρτιά που του έδωσαν πάνω στο γραφείο και είπε "είναι η πιο εύκολη υπόθεση που μου έχουν αναθέσει. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην δικαιωθούμε".

Δεν ξέρω αν πήγε στα μπουζούκια μετά από αυτό, η αντιπροσωπεία.

Ξέρω όμως, ότι στον γυρισμό το πρώτο μήνυμα που μετέφεραν, ήταν ότι στην Αλεξάνδρεια σε ενάμιση μήνα, θα έχουμε εκλογές.

Ούτε ένα, ούτε δύο. Σε ενάμιση μήνα ακριβώς. Φαίνεται, πως κάτι περισσότερο θα ξέρουν από μας, με τις ημερομηνίες. 

Για το τέλος, άφησαν το καλύτερο. Ο Μιχάλης, που ήταν ένας της αντιπροσωπείας, είπε πως σε ενάμιση μήνα που θα γίνουν οι εκλογές, θα είναι επικεφαλής αυτός!

Και να θες να πιστέψεις αυτά που λένε, προτιμάς να βάλεις μια ταινία επιστημονικής φαντασίας να δεις και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789