Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2023

Αντιδήμαρχος. Τα πρόβατα γυρίζουν μόνα τους στο μαντρί. Ξεσκεπάστηκαν εντελώς, τα σχέδια αυτών που ήθελαν το καλό μας!

|| || ||

Πιστεύω να έχετε πάρει χαμπάρι ότι είμαι ο μοναδικός αντιδήμαρχος, που δεν έχει πρόβλημα. Όποιο και να είναι το εκλογικό αποτέλεσμα, εγώ παραμένω στη θέση μου. Εσείς τι νομίζετε; Επειδή έμεινε ο Γκυρίνης μόνος του, οι υποψήφιοι δεν έχουν άγχος; Εννοείται πως υπάρχουν πολλοί εκεί έξω, που το πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν εκλογές, για αυτό και γίνονται όλα αυτά που βλέπουμε. Επειδή οι περισσότεροι δεν το έχουν με την πολιτική.

ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΝ ΜΥΘΟ

Θα σας το πω με απλά λόγια, για να το καταλάβετε. Στην Γερμανία, η Μπάγερν τα τελευταία 20 χρόνια έχει πάρει 18 πρωταθλήματα. Το ίδιο γίνεται και στην Ισπανία με την Ρεάλ. Είδατε ποτέ εσείς αυτές τις ομάδες, να μπαίνουν στο γήπεδο και να είναι αδιάφορες; Για αυτό και έχουν δημιουργήσει αυτήν την ιστορία που τους ακολουθεί. Ξεκινάς πρώτα από τα δικά σου και δημιουργείς έναν μύθο που σε ακολουθεί. 

ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΌ ΑΘΛΗΜΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ.ΤΡΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΗΡΕ

Εσείς τι νομίζετε, ότι ξύπνησε ένα πρωί ο Γκυρίνης το 2014 και είπε να κατέβει για δήμαρχος; Πριν κάνει το βήμα, το έψαξε από όλες τις μεριές. Πρώτα από όλα όμως, φρόντισε να έχει καλυμμένα τα νώτα του. Μπορεί να είπε μέσα του, εγώ μπορώ να το περπατήσω το έργο, αλλά το άθλημα είναι ομαδικό. Πρέπει οι παίκτες που θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο, να το έχουν. Άμα είναι να κάνεις ομάδα και να μαζεύεις στα καφενεία όποιον λέει ότι ξέρει να παίζει, είσαι χαμένος από χέρι. 

ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ

Και κάπως έτσι, δημιουργείται ο μύθος όπως γίνεται και με τις ομάδες. Είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι. Τι έκανε ο Γκυρίνης; Έκανε μία ομάδα η οποία παίρνει πρωτάθλημα από το 2014 και μετά. Πρωταθλητής στο 2014, πρωταθλητής το 2019 και πάλι πρωταθλητής το 2023. Και μη βρεθεί κάποιος να μου πει, ότι το τελευταίο πρωτάθλημα το παίρνει χωρίς αντίπαλο. Γιατί είναι ο μόνος που δεν φταίει για αυτό. 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Και το θέμα, είναι αυτό που λένε οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι. Ότι τον πρώτο τον γνωρίζει όλος ο κόσμος, ενώ τον δεύτερο δεν τον θυμάται κανένας. Επομένως, η ιστορία θα γράψει όσο δύσκολο και αν είναι αυτό για κάποιους, ότι ο Γκυρίνης υπήρξε δήμαρχος στην Αλεξάνδρεια για 14 συνεχόμενα χρόνια. Με μία επιφύλαξη πάντα, γιατί τη γνώμη μου σας την έχω πει. Ότι θα είναι υποψήφιος και το 2028.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ

Έχω την εντύπωση, ότι το φετινό πρωτάθλημα το σηκώνει με μεγάλη ευκολία, μετά τα λάθη των αντιπάλων. Όλο το σκηνικό όμως που έχει δημιουργηθεί, δεν επιτρέπει στο χαρακτήρα του πριν βγει στη πολιτική σύνταξη, να μην παίξει και σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Οπότε είμαι κάτι παραπάνω από σίγουρος, ότι θα τον βρούμε μπροστά μας μετά από 5 χρόνια. Αυτό μάλλον είναι τελειωμένο, απλά δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμο. Θα γίνει και αυτό την κατάλληλη ώρα.

ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΣΟΥ.

Και όπως είπα και πιο πάνω, για να δημιουργήσεις ένα μύθο γύρω σου, κάνεις μία ομάδα με πρωτοκλασάτα στελέχη. Ναι αλλά το θέμα ποιο είναι; Αυτούς που σου φέρνουν τα πρωταθλήματα, δεν τους διώχνεις. Τους κρατάς μαζί σου. Και ο Γκυρίνης έδειξε όλα αυτά τα χρόνια, πως το κομμάτι αυτό το κατέχει καλά. Όσο και να τον κατηγορούν κάποιοι ότι είναι εγωιστής και πολλές φορές λειτουργεί παρορμητικά, κατάφερε με πράξεις να αποδείξει το αντίθετο. 

ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

Όταν έχεις καταφέρει στην πάροδο των χρόνων, να διατηρήσεις τη συνοχή της ομάδας σου με όσα στραβά και να έχουν συμβεί αυτό κάτι σημαίνει. Και ο Αντιδήμαρχος δεν θα ευλογήσει τα γένια του, για να σας πει ότι όλα αυτά τα έγραφα πριν πολύ καιρό. Θα σας πω όμως, ότι στην περίπτωση που η ομάδα παραμείνει η ίδια πάει για ένα ακόμη πρωτάθλημα και το 2028. Η μοναδική περίπτωση να μην είναι και πάλι πρωταθλητής, είναι να αποφασίσει ο ίδιος να μην κατέβει στις επόμενες εκλογές.

ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΑΝΤΙΔΉΜΑΡΧΟΣ

Δεν μπορώ να μην αναφέρω βέβαια και το γεγονός που είχαμε μέσα στην εβδομάδα. Η ενημέρωση που μας έκαναν οι ''μαζί αλλάζουμε'' ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους, μέχρι να δικαιωθούν. Δεν ξέρω αν δικαίωση θεωρούν την ανατροπή της δικαστικής απόφασης ή την παρότρυνση των ψηφοφόρων, να μην ψηφίσουν Γκυρίνη. Αυτό που λένε προς το παρόν, είναι ότι είχε γράψει ο Αντιδήμαρχος αμέσως μετά την απόρριψη του συνδυασμού, πως είναι αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι το συμβούλιο της επικρατείας.

ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ

Αυτοί που διαβάζουν Αντιδήμαρχο και καταλαβαίνουν τι γράφει, θα θυμούνται από τότε πως είχα πει, πως δεν πρόκειται να βρεθεί κανένα δικαστήριο στη χώρα, που θα αναιρέσει το ίδιο το κράτος. Το οποίο έφτιαξε ένα νόμο στον οποίο από τους 1211 συνδυασμούς, απέτυχαν να τον εφαρμόσουν οι 60. Και κάποιοι από αυτούς, ανάμεσά τους και ο δικός μας, έχει την απαίτηση να ακυρωθούν αυτοί που είναι νόμιμοι, για να δικαιωθούν όσοι έκαναν λάθος.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΌ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ 

Αυτό που έχω να πω εγώ είναι, ότι επειδή δεν πρόκειται να βρουν άκρη ακόμη κι αν φτάσουν στον άρειο πάγο, καλό είναι να ετοιμάσουν το επόμενο βήμα τους. Να πάνε την υπόθεση στο CAS. Είναι το ευρωπαϊκό δικαστήριο, στο οποίο προσφεύγουν οι ομάδες, όταν δεν μπορούν να δικαιωθούν στα όργανα της χώρας τους. Να πάνε εκεί και να πουν, εμείς θέλαμε να συμμετέχουμε στις εκλογές και δεν μας άφησε ο Γκυρίνης. Κάναμε ένσταση κι αυτός πήγαινε στο δικαστήριο και τους έλεγε να μην μας αφήσουν. Δεν ξέρεις καμιά φορά τι γίνεται. Μπορεί οι ευρωπαίοι να το δούνε διαφορετικά και να τους δικαιώσουν. 

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΘΑ ΕΧΕΙ.

Τέλος πάντων. Επειδή έχουμε καιρό μπροστά μας για όλα αυτά, να δούμε τι γίνεται τώρα. Που έχουμε αύριο εκλογές. Και ο κόσμος θέλει να πάει να ψηφίσει, χωρίς να υπολογίζει όλα αυτά που ακούγονται δεξιά και αριστερά. Ο Αντιδήμαρχος είναι εδώ, για να σας ανοίξει τα μάτια. Θα σας πω μία ιστορία, για να καταλάβετε τι θα συμβεί αύριο. Ένας φίλος, είχε τρακάρει κάποτε χωρίς να ευθύνεται ο ίδιος. Στο ατύχημα, ήταν εμπλεκόμενο ένα φορτηγό. Επικοινωνεί λοιπόν με τον διευθυντή της εταιρείας, η οποία είχε καμιά 100 φορτηγά. 

ΟΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΔΙΩΧΝΑΝ

Και του λέει ο άνθρωπος. Το ξέρω ότι έχεις δίκιο, αλλά θα πρέπει και εσύ να ξέρεις, ότι οι περισσότεροι νόμοι που υπάρχουν γύρω από τις ασφάλειες, δικαιώνουν τα οχήματα που βρίσκονται τις περισσότερες ώρες στον δρόμο. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν θα βρεθεί δικαστήριο, που θα σε δικαιώσει. Ο δικός μου άρχισε να βρίζει και να το παίζει επαναστάτης. Μάταια ο διευθυντής προσπαθούσε να του εξηγήσει, ότι θα ήθελε πολύ να τον βοηθήσει, όμως δεν μπορούσε να το κάνει γιατί την επόμενη μέρα, θα βρισκόταν σε αναζήτηση εργασίας. Γιατί θα πήγαιναν κάποιοι καλοθελητές συνάδελφοί του και θα τον κάρφωναν. 

ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

Για να μην τα πολυλογούμε, το δικαστήριο έγινε και η απόφαση ήταν, πως το φορτηγό δεν έφταιγε πουθενά Και ας ήταν αυτό που προκάλεσε το ατύχημα. Πού θέλω να καταλήξω; Ακούω έξω διάφορους να λένε, ότι θα πρέπει όσοι υποστήριζαν τον συνδυασμό που έμεινε εκτός εκλογικής αναμέτρησης, να ψηφίσουν για αντίδραση τον συνδυασμό της λαϊκής συσπείρωσης. Στο μεταξύ, ο συνδυασμός που έμεινε εκτός, υποτίθεται ότι πρόσκειται στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ

Εγώ θα αφήσω στην άκρη το γεγονός, ότι δεν πρόκειται κανένας νεοδημοκράτης όσο και εναντιωμένος να είναι με τον Γκυρίνη να πάει και να ψηφίσει Λαϊκή συσπείρωση. Εγώ θα πω, ότι ορισμένοι μπορεί να πάρουν γραμμή και να το κάνουν. Θυμηθείτε αυτό που θα σας πω. Όχι την επόμενη μέρα, αλλά την επόμενη ώρα θα γίνει γνωστό το όνομα των επαναστατών. Γιατί κάποιοι πρέπει να καταλάβουν, πως δεν γυρίζει ο κόσμος γύρω από αυτούς και ότι πάνω από όλα είναι το κόμμα.

ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ

Και το κόμμα αυτή τη στιγμή καίγεται, για να αποδείξει ότι το 41% που πήρε στις πρόσφατες εκλογές, δεν το πήρε τυχαία. Θέλει να βάψει γαλάζιες όλες τις περιφέρειες και τους περισσότερους δήμους στην χώρα. Όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός, κατεβαίνει στους δρόμους και τρέχει σε Κοζάνη, γειτονιές της Αθήνας και σε άλλα μέρη, αυτό κάτι σημαίνει. Κάτι που τα δικά μας τζιμάνια εδώ, θέλουν να το αναιρέσουν. Και προφανώς το μόνο που θα καταφέρουν, είναι να εξαφανιστούν οι ίδιοι από τον χάρτη.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα, μερικές ώρες πριν την εκλογική διαδικασία. Πάτε να ψηφίσετε, αυτό που λέει η καρδιά σας. Δεν μπορώ να το καταλάβω, γιατί δεν είμαι υποψήφιος για να πω, πώς πρέπει να συμπεριφερθεί κάποιος. Αλλά αν ήμουνα, θα ήθελα πολύ οι φίλοι μου και οι γνωστοί μου, να με ψήφιζαν. Αυτό βέβαια είναι το πώς σκέφτεται ο καθένας. Δεν έχω τέτοια ζόρια όμως όπως σας είπα και στην αρχή, γιατί είμαι ο μοναδικός Αντιδήμαρχος που θα παραμείνει στη θέση του και μετά τις εκλογές. Έστω κι αν ο φίλος μου ο Στέργιος ο Μίχος, μου είπε πως είναι καιρός από Αντιδήμαρχος να γίνω δήμαρχος. Καλό ακούγεται, αλλά είπαμε. Για να κάνεις κάτι, πρέπει να το έχεις κιόλας.

Ο Αντιδήμαρχος

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789