Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019

Black Friday σε όλα τα προϊόντα έχει η Αλεξάνδρεια. Μα σε όλα μιλάμε...

 

Ο νυχτερινός γεννήθηκε στην Ελλάδα και θα πεθάνει στην Αμερική. Τι διάολο γίνεται; Μπλάκ Παρασκευή και του τρέχα γυρευε τα εννιάμερα. Κι έχουν τρελαθεί όλοι οι μαγαζάτορες και κυνηγάνε τις προσφορές από πίσω.

 

Ο νυχτερινός είναι εδώ για σας. Όπως πήρα τα συμπράγκαλα μου και πήγα να δω στην Βέροια τι γίνεται με το τσιγάρο, έτσι και τώρα έκανα έρευνα αγοράς για να δω τι γίνεται με τις προσφορές. Και με αυτά που είδαν τα μάτια μου θα πω στο αλεξανδρινό κοινό πως αδικεί τον εαυτό του.

 

Βάλτε κατά αρχήν στο μυαλό σας πως είμαστε στο κέντρο τεσσάρων μεγάλων πόλεων κι αντί να κάνουμε βήματα μπροστά εμείς δεν έχουμε μείνει καν στάσιμοι. Έχουμε κάνει βήματα προς τα πίσω. Μόνο με μας μπορούν να συμβαίνουν αυτά.

 

Δεν θα ονοματισω μαγαζιά μην πει και κανένας ότι τους κάνω σκοντο για να κονομησουν. Αλλά θα σας πω ότι πέρασα από διαφορετικού είδους για να δω πως κινούνται. Κι έπαθα πραγματικά σοκ γιατί αυτοί ρε φίλε έχουν Μπλάκ χρόνο. Οι τιμές που έχουν είναι Μπλάκ Παρασκευή συνεχώς.

 

Κι αφού ο νυχτερινός είναι μπασμενος σε τέτοια έκανε και τις ερωτήσεις του. Άλλο συμπέρασμα που έβγαλα. Όταν αγοράζεις κάτι από δω ότι και να γίνει είτε τη, επόμενη ώρα είτε μετά από ένα χρόνο ξαναενοχλεις τον επιχειρηματία αν συμβεί κάτι. Στο Σαλόνικα που πάτε, για πείτε μου ποιόν θα βρείτε να διαμαρτυρηθείτε;

 

Και τα αλάνια του εμπορικού συλλόγου έβγαλαν τις ανακοινώσεις τους για να κατατοπίσουν τον κόσμο. Μπράβο γιατί παρ όλο που είναι όλοι επιχειρηματίες αυτοί μίλησαν για το καλό του πελάτη. Και μένουμε τώρα εμείς οι περίεργοι, που όλα μας πειράζουν κ όλα μας ενοχλούν.

 Η εικόνα ίσως περιέχει: νύχτα και κείμενο

Αν και πιστεύω ότι φέτος θα την τιμήσουμε την μέρα και θα κάνουμε ντου στα μαγαζιά. Τιμές καλές υπάρχουν τα προϊόντα είναι αφαν γκαντε χρήμα λόγω των ημερών υπάρχει άντε λοιπόν να δούμε τι θα δούμε.  Εδώ μιλάμε ξεπαρασαμε και τους Αμερικανούς. Μέχρι και μαγαζιά εκτός πλάνου κάνουν προσφορές εκείνη την ημέρα.

 

Αργυρώ ρε μάγκες είδατε την προηγούμενη Παρασκευή; Έκανε πάταγο το μωρό και μαθαίνω πως ετοιμάζει βαλίτσες για να  μας ξανάρθει. Αυτά είναι τα ωραία που σας λέω με τους μαγαζάτορες τους δικούς μας. Δουλεύουν για μας. Και τώρα την Παρασκευή ετοιμάζουν πάλι λάιβ δυνατό. Με μια μπάντα που το όνομα της τα λέει όλα.  Mila re band. Έτσι λέγονται. Αυτοί είναι ταμάμ για μας. Που μόνο μιλάμε κι από πράξεις γιοκ.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789