Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2019

O Yπερκοριός συνέλαβε το κορυφαίο παράδειγμα, για ποιο λόγο, άλλο πολιτικός κι άλλο απλός πολίτης.

 

Ο υπερκοριός δεν θα συνεχίσει εσαεί να ασχολείται με αυτούς που βρίσκονται μέσα στο hotspot, γιατί το πράγμα έχει κουράσει. Και από αυτούς που θέλουν ντε και καλά να μας τους φορτώσουν, αλλά και με αυτούς που χτυπιουνται σα τα χταπόδια και κάνουν λες και τους παίρνεις τα λεφτά μέσα από την τσέπη.

 Η εικόνα ίσως περιέχει: επιδόρπιο και φαγητό

Και δεν θα συνεχίσω, γιατί αν ασχολούνται χίλια άτομα με αυτό το πράγμα, υπάρχουν χίλιοι διαφορετικοί λόγοι που γίνεται αυτό. Ο καθένας το κάνει για τους δικούς του λόγους. Το μόνο ενθαρρυντικό, είναι το στοπ σε καινούριες αφίξεις, μετά από τηλεφώνημα του δημάρχου στα πάνω κλιμάκια.

 Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα κάθονται, πίνακας, σαλόνι και εσωτερικός χώρος

Κι ένα άλλο τηλεφώνημα που έπιασε ο υπερκοριός, θα συγχισει κάποιους. Το γνωστό Σάββατοκύριακο που στο κέντρο έγινε πόλεμος κι όμως αυτή τη στιγμή που μιλάμε, υπάρχουν άνθρωποι που λένε, πως όλο το σκηνικό ήταν στημένο, γιατί έπρεπε κάποιοι να προβληθούν.

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Κι εννοούν αυτούς του Σώρα, ότι και καλά το είχαν στημένο με κάποιους δικούς τους, για να μπορέσουν να βγουν στην επιφάνεια. Εγώ που το έζησα από μέσα, τέτοιο πράγμα δεν είδα κι ούτε αυτοί του Σώρα μου έδωσαν τέτοια εντύπωση, από αυτά που τους ακούω να λένε.

 Η εικόνα ίσως περιέχει: ποτό

Στην Ελλάδα όμως είναι γνωστό το κόλπο, να πετάς τη μπάλα στην κερκίδα όταν δεν σε συμφέρει, για να αποπροσανατολίζεται κι ο κόσμος. Γιατί μέσα στη φουρια των υποκλοπών, ένα από τα πιο σημαντικά που έπιασε ο υπερκοριός, ήταν αυτό που αναφερόταν στη γνώμη που έχουν όσοι διοικούν, για τους υπόλοιπους.

 Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό

Μιλάνε δύο προσωπικότητες, από αυτές που τα ξέρουν όλα. Και λένε, ότι κάποια στιγμή, όλα ξεχνιούνται. Και λέει ο ένας από τους δύο, το κορυφαίο. Ξέρεις για τι πράγμα μιλάμε;  Για ανθρώπους που πουλάγανε τα ροδάκινα τους 15 λεπτά, την ώρα που η σακούλα που τα έβαζαν μέσα πουλιέται 10!!! Kαι δεν αντέδρασε κανένας. Δεν άνοιξε μύτη, που τους δούλευαν έτσι μέσα στα μούτρα τους, θα συγκινηθούν τώρα;

 Η εικόνα ίσως περιέχει: πίνακας, επιδόρπιο, φαγητό και εσωτερικός χώρος

Για αυτό και σας λέω ότι η πολιτική σπουδάζεται, αλλά για να την εξασκήσεις θα πρέπει να είσαι και λίγο διαφορετικός, από τους υπόλοιπους. Εδώ βλέπουμε όλοι κάθε μέρα τους κάδους που ξεχειλίζουν από τα σκουπίδια, αλλά αυτοί επιμένουν ότι δεν βλέπουμε καλά και χρειαζόμαστε οφθαλμίατρο. Θα παμε αν είναι να μην βλέπουμε και μεις σκουπίδια, όπως αυτοί.

 Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό

 

 Η εικόνα ίσως περιέχει: ποτό και κούπα καφέ

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789