Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023

ΟΠΕΚΕΠΕ: Σάλος με την πληρωμή 0.01 ευρώ σε αγρότη!

|| || ||

Αλλο ένα δημοσίευμα για τη διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ και τον τρόπο διαχείρισης των πληρωμών της 30ής Ιουνίου, με καταγγελία αγρότη πως ενώ περίμενε κάποιες εκατοντάδες ευρώ, στο λογαριασμό του ο ΟΠΕΚΕΠΕ πίστωσε το μυθικό ποσό των 0.01 ευρώ.

Δείτε τη σχετική εικόνα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα apela.gr της οποίας ο ιδιοκτήτης είναι και αγρότης.

Πιθανότατα να πρόκειται για κάποιο λάθος, ωστόσο πολλοί είναι οι αγρότες που εκφράζουν εντονότατη δυσαρέσκεια για την τακτική που για ακόμη μια φορά εφαρμόζει ο ΟΠΕΚΕΠΕ ως προς την τακτοποίηση των υποχρεώσεών του έναντι των δικαιούχων.

«Επειδή ο ιδιοκτήτης της apela.gr είναι και επαγγελματίας αγρότης, κοιτά τον επαγγελματικό του λογαριασμό στην τράπεζα το βράδυ της Παρασκευής και διαπιστώνει ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ κατέθεσε ένα ολόκληρο λεπτό του ευρώ (0,01€), από το συνολικό ποσό που δικαιούται, το οποίο είναι μερικές εκατοντάδες ευρώ!

Ωστόσο, στις ανακοινώσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ αναφέρει ότι καταβλήθηκαν πληρωμές σε 630.000 δικαιούχους, συμπεριλαμβανομένου και του ιδιοκτήτη της apela.gr, ο οποίος είναι αγρότης!

Ωστόσο, όταν άλλες κοινωνικές ομάδες διαβάζουν αυτή την ανακοίνωση, καταλαβαίνουν ότι η κυβέρνηση πλήρωσε 630.000 αγρότες, δεν καταλαβαίνουν ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ τα έκανε για ακόμα μια φορά μαντάρα και άφησε τους αγρότες απλήρωτους!» τονίζεται μεταξύ άλλων στο σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας apela.gr.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789