Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η εσπερίδα για την καλλιέργεια βάμβακος στην Αλεξάνδρεια.

|| || ||

Η τρίτη και τελευταία εσπερίδα για την ποιότητα του ελληνικού βαμβακιού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 15 Μαρτίου 2023 στο πνευματικό κέντρο της Αλεξάνδρειας.

Η εσπερίδα διοργανώθηκε στα πλαίσια των εκδηλώσεων της διεπαγγελματικής βάμβακος, για την προώθηση του προϊόντος.

Η αίθουσα του πνευματικού κέντρου γέμισε από εκπροσώπους του αγροτικού κόσμου, που άκουσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους ομιλητές .

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή για τα θύματα των Τεμπών και αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Ευθύμιος Φωτεινός, πρόεδρος της ΔΟΒ, καθώς και ο υφυπουργός οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, που ανέλυσε την στήριξη της κυβέρνησης στη νέα εποχή που έρχεται στην καλλιέργεια της γης.

Στέφανος Νταούκας, Δημήτριος Μελάς, Κώστας Γιαννόπουλος, στην έναρξη των εργασιών τόνισαν από την πλευρά τους τη νέα εποχή που έρχεται στην καλλιέργεια βαμβακιού, με τον Πρόδρομο Ουσουλτζόγλου να αναφέρεται σε καινοτομίες που ήδη εφαρμόζονται σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και που τώρα ξεκινάνε και στην χώρα μας.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν ο υφυπουργός οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, οι υποψήφιοι βουλευτές με το ΠΑΣΟΚ Μπάμπης Γκιόνογλου και Ολυμπία Αποστόλου, η υποψήφια με την Ελληνική Λύση Δήμητρα Τρεμπελή και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Αντωνίου.

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789