Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019

Ορκίστηκε βουλευτής ο Τάσος Μπαρτζώκας

Το κυνήγι του ονείρου ξεκίνησε στις προηγούμενες εκλογές. Εκεί όπου ο Τάσος Μπαρτζώκας συγκέντρωσε ικανοποιητικό αριθμό ψήφων, αλλά δεν μπόρεσε να μπει στην βουλή μιας και έπεσε πάνω στο εκλογικό αποτέλεσμα της ανάληψης της κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ, που εξέλεξε τρεις βουλευτές έναντι ενός της ΝΔ. Ο νεαρός δικηγόρος, όχι μόνο δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια, απεναντίας αποφάσισε πως θα κάνει για τα επόμενα χρόνια μέχρι και τις εκλογές τον αγώνα του, παράλληλα με τα καθήκοντα του δικηγορικού του γραφείου και θα κατέβει προετοιμασμένος ώστε να διεκδικήσει μια θέση στην ελληνική βουλή.

Ο χρόνος πέρασε και ο Τάσος Μπαρτζώκας βλέποντας το ρεύμα που τον ακολουθεί, έβαλε ένα στοίχημα με τον εαυτό του, πως αν δεν τα καταφέρει κι αυτήν την φορά, δεν θα υπάρχει τρίτη προσπάθεια. Το νεαρό της ηλικίας του και στην παρότρυνση των δικών του ανθρώπων, ότι μπορεί να ξαναπροσπαθήσει σε περίπτωση αποτυχίας, ο Τάσος ήταν ανένδοτος και αποφασισμένος, πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για αυτόν, μιας και το όνειρο της πολιτικής υπέβοσκε μέσα του πολύ καιρό και ωρίμασε πλέον στον βαθμό που να γίνει αληθινό.

Έκανε ένα τίμιο αγώνα και οι ψηφοφόροι τον δικαίωσαν με την ψήφο τους, εκλέγοντας τον βουλευτή και δίνοντας του την δεύτερη θέση σε ψήφους μπροστά από τον Λάζαρο Τσαβδαρίδη, που κουβαλούσε την εκλογική εμπειρία προηγούμενων αναμετρήσεων.

Σήμερα στις 11 το πρωί ένα όνειρο που κρατούσε πολλά χρόνια έγινε πραγματικότητα, ο Τάσος Μπαρτζώκας βρέθηκε στην αίθουσα του ελληνικού κοινοβουλίου κι ορκίστηκε βουλευτής για την επόμενη τετραετία και η οικογένεια του ήταν εκεί για να αποθανατισει την ιστορική αυτή στιγμή. Ο anepikairos.gr εύχεται στον Τάσο Μπαρτζώκα καλή θητεία με βουλεύματα, που θα φέρουν ειρήνη, πρόοδο και ευημερία στην χώρα μας.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789