Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

|| || ||

ΚΡΙΟΣ Μια επανασύνδεση ή μια καινούργια ερωτική γνωριμία γιατρεύει τις πληγές και σας βάζει σε μια πολύ χαρούμενη και δημιουργική ερωτική περιπέτεια. Νέα πνοή, νέοι ορίζοντες. Και ένα νέο ξεκίνημα, καθαρό και απαλλαγμένο από τα «παρελθοντικά απορρίμματα».

ΤΑΥΡΟΣ Ξαφνικά, από το πουθενά, αναδύονται από μέσα σας συναισθήματα, που ούτε εσείς οι ίδιοι δεν γνωρίζατε την ύπαρξή τους. Αυτό σας βάζει να λειτουργήσετε κάτω από εντελώς νέες συνθήκες, με νέα δεδομένα. Επομένως, θα πρέπει να προσαρμοστείτε σ’ αυτή την ολοκαίνουργια κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ Το φιλικό σας περιβάλλον θα είναι εκείνο που θα σας συμπαρασταθεί στα δύσκολα και θα σας βοηθήσει να βρείτε το δρόμο σας, αν τον έχετε χάσει. Η συμμετοχή σας, δε, σε ομάδες που σκοπό έχουν τη σωματική ή ψυχική θεραπεία θα σας ανοίξει νέους δρόμους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Θεραπεία και αποκατάσταση κάθε δυσκολίας, είτε στα προσωπικά είτε στα επαγγελματικά σας. Αναγνωρισιμότητα και καταξίωση και μια εξαιρετική οικονομική, ανοδική πορεία, παρά τα έκτακτα έξοδα που θα χρειαστεί να κάνετε σήμερα.

ΛΕΩΝ Σκέφτεστε ή μπορεί και να έχετε αποφασίσει να κάνετε ένα ταξίδι, που θα σας ανανεώσει και θα δώσει νέα ώθηση στη ζωή σας. Ευνοούνται οι σπουδές, η επιμόρφωση, το ξεκίνημα ενός νέου γνωστικού αντικειμένου, τα δικαστήρια και τα νομικά θέματα που εκκρεμούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Μια γενικότερη ανανέωση της ερωτικής σας ζωής κάνει τις σχέσεις να πάνε ένα βήμα πιο πέρα. Πολλοί θα είναι οι πειρασμοί για όσους βρίσκονται σε σταθερές σχέσεις και θα προκύπτουν ανά πάσα στιγμή, σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ Εύνοια σε συνεργασίες που παρουσίαζαν προβλήματα κατά το παρελθόν, αλλά και σε σχέσεις που για μεγάλο διάστημα είχαν αποξενωθεί. Οι συνεργάτες σας σπεύδουν να βοηθήσουν στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Συμβόλαια και υπογραφές συμφωνιών, εξαιρετικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Αν ταλαιπωρείστε από προβλήματα υγείας, σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να βρείτε λύσεις. Να μην αμελείτε να ξεκουράζεστε και να δίνετε στον εαυτό και το σώμα σας χρόνο να ανακάμπτει. Εξυγιαίνονται οι «άρρωστες» καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ Ανυπομονησία για να κάνετε νέα επαγγελματικά ή και προσωπικά ξεκινήματα. Ενας έρωτας έρχεται να αναστατώσει την καθημερινότητά σας αλλά και τις σταθερές σας σχέσεις. Τα παιδιά, είτε πρόκειται για τα δικά σας είτε όχι, θα σας δώσουν μεγάλες χαρές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Ομορφες οικογενειακές στιγμές φέρνουν γαλήνη στο ανήσυχο πνεύμα σας. Αξίζει ο κόπος να ξεκλέψετε λίγες ώρες από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, προκειμένου να αφιερωθείτε στα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Αυτό που θα αποκομίσετε είναι βάλσαμο για την ψυχή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Πολύ καλές επικοινωνίες θα σας δώσουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας με τις πληροφορίες που θα αποκομίσετε. Ισως μάλιστα μιλήσετε και με φίλους που είχατε καιρό να έρθετε σε επαφή. Μικρές μετακινήσεις παίζουν το ρόλο τους με κάποιον τρόπο.

ΙΧΘΥΕΣ Εχετε πάρει πολύ πατριωτικά το θέμα της οικονομικής σας ανόδου. Διευθετείτε εκκρεμότητες, βάζετε πρόγραμμα και διαχειρίζεστε τα έσοδα με τον καλύτερο τρόπο. Χρήματα σας έρχονται ξαφνικά και ανεβάζουν τόσο το ηθικό σας όσο και τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789