Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Λέτε ο Παπαδόπουλος να γίνει σαν τον Κοντομηνά του Άρη;

|| || ||

Την Κυριακή ξεκινάνε τα μπαράζ ανόδου στην Γ Εθνική κατηγορία, στα οποία συμμετέχει και η ομάδα της Αλεξάνδρειας. Δεν θα αναφερθώ σε αυτά.

Θα αναφερθώ στον ντόρο που έγινε στην στέψη του πρωταθλητή την φετινή χρονιά και την βράβευση κάποιων προέδρων, που πέρασαν από την ομάδα της Αλεξάνδρειας.

Το να πούμε ότι κάποιοι αγνοήθηκαν επιλεκτικά ή προτιμήθηκαν άλλοι για λόγους που μόνο ο καθένας που το αναφέρει ξέρει ποιοι είναι, θα μπούμε σε ένα φαύλο κύκλο να μιλάμε για πολλές μέρες.

Ούτε θα μπούμε στην διαδικασία να πούμε, η διοίκηση είναι αυτή που ξέρουμε και η απόφαση της σωστή ή λάθος, ήταν αυτή. Ειδικά από την στιγμή που πληρώνεις.

Η επόμενη μέρα όμως, βρήκε τα καφενεία να συζητάνε και να λένε διάφορα, ξεφεύγοντας από την ουσία του θέματος.

Η οποία ουσία, είναι όπως θα σας την αναφέρω με μια ιστορία.

Κάποτε, είχε πάρει τον Άρη ο Κοντομηνάς, που έτυχε μάλιστα να είναι στα πάνω του οικονομικά. Πάει ο Άρης να παίξει ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Σερβέτ το 1999, που έμοιαζε ανίκητη και καταφέρνει με δέκα παίχτες να πάρει την πρόκριση μέσα στην Ελβετία με 10 παίχτες.

Πηγαίνουν οι παίχτες στα αποδυτήρια, ξέρετε σε αυτές τις περιπτώσεις το κλίμα που επικρατεί και παίρνει τηλέφωνο ο Κοντομηνάς, για να συγχαρεί το τιμ.

Στο μεταξύ, ο Κοντομηνάς πριν το ματς έταξε ένα εκατομμύριο δρχ σε κάθε παίχτη για την πρόκριση και με το που παίρνει τηλέφωνο, λέει το ένα εκατομμύριο γίνονται δύο. Αρχίζουν οι παίχτες να φωνάζουν το γνωστό σύνθημα, ''είναι τρελός ο πρόεδρος'' και με το που ακούει ο άλλος, λέει τρία εκατομμύρια το πριμ!

Όλα αυτά, είναι μαρτυρίες ανθρώπων που βρισκόταν τότε στην ομάδα του Άρη. Που διηγούνται ακόμη και σήμερα την ιστορία, λέγοντας πως αυτόν τον άνθρωπο, που μέσα σε ένα λεπτό το ένα εκατομμύριο το έκανε τρία, κατάφεραν κάποιοι να τον διώξουν από την ομάδα.

Με τον τρόπο τους. Δεν θα πω, ότι παρόμοια ιστορία υπάρχει και λίγο πιο πάνω από το Χαριλάου. Έδιωξαν οι Ηρακλειδείς τον Μυτιληναίο και σήμερα ο Ηρακλής παίζει εκεί που δεν πρέπει κι ο Μυτιληναίος είναι ένας από τους πλουσιότερους Έλληνες. Και καταλήγω.

Είναι παράξενο, πώς καταφέρνουν πάντα μια μικρή ομάδα ανθρώπων να περνούν το δικό τους και να διαλύουν τo σύμπαν.

Κάτι τέτοιο πάει να γίνει και τώρα. Προς το παρόν, αυτοί που το προσπαθούν, να ξέρουν ότι ο Παπαδόπουλος λέει, πως αν φέτος η ομάδα καταφέρει το άλμα και πάει στα επαγγελματικά σαλόνια, σε δύο χρόνια θα αγωνίζεται στην super league 2.

Οπότε, αν θέλετε να τον διώξετε από την ομάδα, αφήστε τον να το κάνει μόνος. Όσο θα λέτε τα δικά σας, θα τον έχετε στα πόδια σας.

Και καλό θα ήταν, αυτούς που αγαπούν το νοικοκυριό να τους αφήνουν να τελειώνουν αυτό που ξεκινάνε.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

στο email anepikairos@gmail.com

και στα τηλέφωνα: 6931 236 739

                               2333 301 789