Οι μουστάρδες Greek Herbs ( με ρίγανη και θυμάρι) και GREEK FLAVOURS ( με λιαστές ντομάτες, πάστα ελιάς και βασιλικό) μπορούν να προσθέσει αρωματική γεύση και ελληνική πινελιά στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Εδώ είναι μερικοί τρόποι που μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις:

Σε ορεκτικά:

1. Dip για λαχανικά ή κριτσίνια: Ανάμειξέ τη με γιαούρτι ή μαγιονέζα για να φτιάξεις ένα αρωματικό dip. Σέρβιρέ το μαζί με κριτσίνια, λαχανικά ή ψητό ψωμί.

2. Πάνω σε καναπεδάκια: Άλειψε λίγη μουστάρδα σε κράκερ ή φρυγανισμένο ψωμί και πρόσθεσε φέτα, λιαστή ντομάτα ή ελιές. 

Σε σαλάτες:

3. Ντρέσινγκ για σαλάτες: Ανακάτεψε τη μουστάρδα με ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού και μέλι για να φτιάξεις ένα ντρέσινγκ. Ταιριάζει τέλεια με πράσινες σαλάτες ή σαλάτες με πατάτες.

Σε κυρίως πιάτα:

4. Μαρινάδα για κρέας: Ανακάτεψέ τη με ελαιόλαδο, σκόρδο, χυμό λεμονιού και δεντρολίβανο για να μαρινάρεις χοιρινό, κοτόπουλο ή γαλοπούλα πριν τα ψήσεις.

5. Ψητό κρέας με επικάλυψη: Άλειψε φιλέτα κοτόπουλου, γαλοπούλας ή χοιρινές μπριζόλες με μουστάρδα πριν τα ψήσεις, για μια τραγανή και αρωματική κρούστα.

6. Σε ρολά κρέατος: Χρησιμοποίησέ τη για να αλείψεις το κρέας πριν το γεμίσεις και το τυλίξεις σε ρολό.

Συνοδευτικά:

7. Με πατάτες φούρνου: Ανακάτεψε μουστάρδα με λίγο ελαιόλαδο και λεμόνι και περίχυσε πατάτες φούρνου πριν το ψήσιμο.

8. Σε πουρέ: Πρόσθεσε λίγη μουστάρδα στον πουρέ πατάτας για μια πικάντικη και αρωματική γεύση.

Σε ψωμί ή τάρτες:

9. Άλειμμα για τάρτες ή πίτες: Χρησιμοποίησέ τη μουστάρδα ως βάση για τάρτες, πριν προσθέσεις υλικά όπως τυριά, λαχανικά ή αλλαντικά.

10. Πάνω σε ζεστό ψωμί: Άλειψέ τη σε φρυγανισμένες φέτες ψωμιού ή σάντουιτς για μια γευστική πινελιά.

Extra Ιδέα: Γλασάρισμα για χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα: Ανακάτεψε τη μουστάρδα με μέλι και λίγο ξύδι μπαλσάμικο για να γλασάρεις τη γαλοπούλα ή το χοιρινό στο τέλος του ψησίματος.

Με τις μουστάρδες Greek Herbs και την GREEK FLAVOURS μπορείς να δώσεις έναν αρωματικό και ιδιαίτερο χαρακτήρα στα πιάτα σου, εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους σου!

Το AEGINA ROSSA,( πατέ από λιαστές ντομάτες, πάστα ελιάς, βασιλικό και μάραθο) μπορεί να προσθέσει μια μεσογειακή νότα σε διάφορα πιάτα με κρέας στο γιορτινό σου τραπέζι.

Εδώ είναι μερικές ιδέες:

1. Γέμιση για ρολό κρέατος: Χρησιμοποίησε το πατέ ως γέμιση σε ρολό χοιρινού ή μοσχαρίσιου κρέατος. Άπλωσε το πατέ πάνω στο κρέας, πρόσθεσε τυρί (όπως φέτα ή μοτσαρέλα) και λαχανικά της επιλογής σου, τύλιξε το ρολό και ψήσε το στον φούρνο.

2. Σάλτσα για ψητό κοτόπουλο: Ανακάτεψε το πατέ με λίγο ελαιόλαδο και χρησιμοποίησέ το ως σάλτσα πάνω από ψητό κοτόπουλο. Ο μάραθος και ο βασιλικός θα προσθέσουν φρεσκάδα και άρωμα στο πιάτο.

3. Μαρινάδα για αρνί: Ανακάτεψε το πατέ με λίγο χυμό λεμονιού και ελαιόλαδο για να δημιουργήσεις μια μαρινάδα για αρνί. Άφησε το κρέας να μαριναριστεί για μερικές ώρες πριν το ψήσιμο, ώστε να απορροφήσει τις γεύσεις.

4. Συνοδευτικό για μπριζόλες: Σέρβιρε το πατέ ως συνοδευτικό για ψητές μπριζόλες μοσχαριού ή χοιρινού. Μια κουταλιά από το πατέ πάνω στη ζεστή μπριζόλα θα λιώσει ελαφρώς, προσθέτοντας πλούσια γεύση.

5. Γέμιση για κοτόπουλο: Γέμισε φιλέτα κοτόπουλου με το πατέ, πρόσθεσε λίγο τυρί και κλείσε τα με οδοντογλυφίδες. Ψήσε τα στον φούρνο ή τηγάνισε τα μέχρι να μαγειρευτούν πλήρως.

Dellas natural foods

Ελ. Βενιζέλου 78 59300 Αλεξάνδρεια

Τηλ. 23330 23999 & 698 115 7519

mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.